Depot 804 Multi-Action Eye Contour

7 350 Ft

A szemkörnyéki fáradtság jeleinek enyhítésére és az öregedési folyamat lelassítására készült, fiatalosabb és ragyogóbb tekintetért. A szemkörnyék az arc azon területe, ahol a legvékonyabb a bőr, és ez az első, amelyen megjelennek a fáradtság, a kiszáradás és a ráncok jelei.


→ Aktív összetevői:Plankton kivonat: ellensúlyozza a kollagén és elasztin leromlását és a fáradtság jeleit a szem körül, ragyogóbb, rugalmasabb és simább megjelenést biztosít. Koffein: serkenti a bőr mikrokeringését, ellensúlyozza a vízvisszatartást, ami táskákat hoz létre a szemkörnyék szövetében. Baobab: kifejezetten férfi bőrre kifejlesztett hatóanyag segít javítani a rugalmasságot és tónust, friss és fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Nyugtató összetevő: a legmodernebb  és nyugtatóbb hatású összetevő, különösen az érzékeny bőr számára. Szőlőlevél kivonat: növényi kivonat, ellensúlyozza az oxidatív stresszt és hozzájárul a bőr simábbá és puhábbá tételéhez.Zabkivonat: védi és kondicionálja a bőrt. Gránátalma kivonat: védi és kondicionálja a bőrt E-vitamin, antioxidáns.

1 készleten (utánrendelhető)

Összehasonlítás
8032274116011

Leírás

Használata: Vigye fel gyengéden simítva a szemkörnyékre reggel és/vagy este. Óvatosan masszírozza be ujjbegyeivel, amíg teljesen fel nem szívódik, hogy fokozza a termék behatolását és a bőr mikrokeringését.

Additional

Tömeg 0,39 kg
Kiszerelés

20ML